Bedrijfsprofiel

Ongeëvenaarde expertise en professionaliteit

Met de maatwerkproductie van MBS CNC-Frezen streven we ernaar te fungeren als het verlengstuk van onze klanten. Jij bezorgt ons de nodige files, wij frezen in een mum van tijd exact datgene dat je nodig hebt.

Zo beschikken we over een CAD-CAM-koppeling, waardoor we nagenoeg alle gangbare CAD-formaten kunnen inlezen. We werken ook met een ERP-pakket.

Dit alles maakt van ons productieproces een snelle onderneming met een nauwkeurige afwerking, tegen een concurrerende prijs. Voeg daar onze leverbetrouwbaarheid en warme service aan toe en je weet meteen waarom wij een onderscheidende partner op de markt zijn, die uitsluitend kwaliteit waarborgt.

“Van IGES, DXF, CATIA en STEP tot SAT en Parasolid: alle productwijzigingen kunnen wij rechtstreeks doorvoeren naar ons uiteindelijke CNC-programma.”

 • DMU_50_3rd_Gen_STEALTH_re_gsch_CELOS_Apps1
 • DMC_1150_V_re_gsch_CELOS_0214

  Service

  Als toeleveringsbedrijf kan je bij ons terecht voor de productie van nieuwe werkstukken per stuk en in series. Om deze werkstukken te tekenen en programmeren voor productie maken wij ook zelf technische tekeningen, die we vervolgens inlezen.

  MBS
  Andre Damen
  't Inne 13
  6021 DA Budel
  Nederland
  +31 495 591 692
  info@mbscnc.nl
  KvK 17102509
  NL 0016.95.106.B85

  Waarmee kunnen we je helpen?